Betway

Betway

Kiértékelve a Grisio VIP Clubáltal BELÉPÉS a kaszinóba

A Betway kaszino nem csupán az európai piacon számít elismert márkanévnek. Jelenlegi kínálata több mint 400-at tartalmaz a legújabb kaszinó játékok közül. Megtalálható köztük a rulett számos különböző verziói, így minden játékos megtalálhatja a tapasztalatának, ízlésének és fogadási összegének leginkább megfelelőt. Olyan klasszikusok is rendelkezésre állnak, mint a francia rulett, az európai rulett vagy a két nullás amerikai rulett. A rulett flash verziója egyenesen a böngészőből játszható, de a kaszinó játékokat a számítógépre is le lehet tölteni.

Regisztráció és élvezze egy remek játékot
Kaszinójátékok innen: Microgaming,
A következő nyelveken érhető el:
Rulett live kaszinóban: Nem
Betétek és kifizetések: Többfajta gyors kifizetési módra van lehetőség
Belépési bónusz:

A Betway kaszinó üdvözlő bónuszt biztosít az új játékosoknak az első, második és harmadik befizetésnél. Első alkalommal a befizetett összeg 100%-át kapja bónuszként €250-ig, második alkalommal 25%-át €250-ig, míg harmadik alkalommal 50%-át €500-ig. Így regisztrálásával akár €1000 bónuszhoz is hozzájuthat! A bónusz összegét azonnal jóváírjuk számláján.

Licenc: Európai licenc
Képernyőfotók:

Promók és hírek a Betway kaszinóról

  • A Betway új kaszinó asztalokat indított élő rulett

    A Betway új kaszinó asztalokat indított élő rulett

    2016-07-27 16:09:50

    A Betway kaszinóban most élő krupiéval élvezheti az igazi szerencsejáték élményét. A kaszinó játékkínálatában már az élő kaszinó játékok is megtalálhatóak, méghozzá a piacvezető szoftver fejlesztő cégtől, az Evolution Gaming-től. A játékok, kiváló minőségének köszönhetően, valósághű kaszinó élményt nyújtanak. A klasszikus rulett mellett, az ajánlatban a Dupla Golyós Rulett is megtalálható – két golyó, kétszeres nyeremények. Próbálja ki!

    Regisztrációés élvezze egy remek játékot

Ez a weboldal sütiket használ a megjelenített tartalom minőségének javításának érdekében. A sütiket letilthatja, a böngésző beállítások menüjében. Ez az oldal csak 18 éven felülieknek szól.

Elfogadom