Mr Green

Mr Green

Kiértékelve a Grisio VIP Clubáltal BELÉPÉS a kaszinóba

Mr Green, az online kaszinó hirtelen feltűnése után egyből a világ legjobb internetes kaszinói közé került. Hogyan lehetséges ez? Létezik egy biztos recept a sikerre?

Mi az ami megkülönbözteti a Mr Green online kaszinót az interneten található más kaszinóktól és mit tud a zöldbe öltözött ember aki szinte megbabonázza a játékosokat? Mi kiderítettük a titkot!

Azt mondják a rulett a kaszinójátékok királynője. Egyet ért ezzel a mondással? Kínálatukban az online rulett is megtalálható?

Egy online Kaszinó Rulett nélkül, olyan mint egy ceruza hegyező nélkül – használhatatlan. A Mr Green kaszinóban nem csak egyetlen rulett változat található, hanem több változat is elérhető beleértve az ELŐ Rulett játékot is olyan szolgáltatóktól, mint a NetEnt, Evolution vagy a Microgaming. Ezen felül a hagyományos változatok, mint a Francia Rulett, az Európai Rulett és az Amerikai Rulett is szerepelnek a felhozatalban. De miért is állnánk meg itt, hiszen a Mr Green kínálatában további alternatív lehetőségeket is kipróbálhatnak a játékosok, mint az Expert Rulett, Dupla vagy Tripla Bónusz Rulett, a Három Kerekes Rulettet vagy a Többszemélyes Rulettet.

A Francia rulettet tartják a legnépszerűbbnek. Az önök játékosaik a rulett többi változatát is ugyanannyira kedvelik?

Ahogy mondani szokták a változatosság az élet sava-borsa. Nem látunk semmi kivetni valót abban, ha valaki kedvel egy játékot és kitart mellette. Azonban ha szeretne kipróbálni valami újat a Mr Green-nél biztosan talál kedvére való játékot.

Készülnek a közeljövőben olyan ajánlatokkal amelyek kifejezetten a rulett játékokra vonatkoznak?

Jelenleg a Mr Green kaszinóban az asztali játékok kedvelőinek a heti „Pénz Eső” (Cash Drop) ajánlatunkkal készültünk.

Azt kérdezi, hogy mi is az a Pénz Eső? Képzelje csak el, hogy éppen a kedvenc rulett játékát élvezi és függetlenül attól, hogy nyert vagy veszített, Mr Green hirtelen egy VALÓDI PÉNZNYEREMÉNNYEL lepi meg önt, amely 5€-tól akár 250€-ig terjedhet és mindezt egyszerűen csak azért mert játszott. Nos, ez a Pénz Eső.

Regisztráció és élvezze egy remek játékot
Kaszinójátékok innen: Net Entertainment, Microgaming, Play'n GO, Quickspin, IGT, Aristocrat Gaming, edict (Markur slots), EvolutionGaming,
A következő nyelveken érhető el:
Rulett live kaszinóban: Igen
Betétek és kifizetések: Többfajta gyors kifizetési módra van lehetőség
Belépési bónusz: 350 EUR
Licenc: Európai licenc
Képernyőfotók:

Promók és hírek a Mr Green kaszinóról

Ez a weboldal sütiket használ a megjelenített tartalom minőségének javításának érdekében. A sütiket letilthatja, a böngésző beállítások menüjében. Ez az oldal csak 18 éven felülieknek szól.

Elfogadom