bet365

bet365

Kiértékelve a Grisio VIP Clubáltal BELÉPÉS a kaszinóba

A bet365 volt az első az online kaszinó piacon amely Playtech rulett és a kaszinó játékokat forgalmazott. Ma már leginkább a sportfogadásairól ismert, de ezeket valójában csak később iktatta be ajánlatába. A kaszinó szoftvere letölthető de akár a böngészőn is játszat számítógépről, táblagépről vagy mobiltelefonról. A kaszinó játékkínálatában, a rulett mellett, a blackjack, különböző nyerőgépek és ügyességi játékok is megtalálhatóak. A Playtech játékain kívül, a Net Entertainment, a Betsoft, a Microgaming, Play'n GO nyerőgépek és élő kaszinó asztalok is szerepelnek az oldalon. A rulett számos változatát kipróbálhatja, beleértve az élő osztós játékot is. Általában véve, a kaszinó ajánlatát igen pozitívan értékeljük. A bet365 játékok széles választékát nyújtja, fantasztikus felhasználói felülettel és több, európai nyelven elérhető ügyfélszolgálattal rendelkezik.

Regisztráció és élvezze egy remek játékot
Kaszinójátékok innen: Playtech, Microgaming, Amaya, Net Entertainment, Play'n GO, Quickspin, GTS,
A következő nyelveken érhető el:
Rulett live kaszinóban: Igen
Betétek és kifizetések: Többfajta gyors kifizetési módra van lehetőség
Belépési bónusz: Szerezzen egy 100%-os bónuszt Általános számlanyitási bónuszunkkal, akár 30.000 Ft értékben. Nyerőgépeinkkel kihasználhatja Nyerőgép számlanyitási bónuszunkat, amellyel egy 200%-os bónuszhoz juthat, akár 60.000 Ft értékben - mindössze játszania kell kedvenc nyerőgépes játékaival. Végül, de nem utolsó sorban, felhasználhatja speciális VIP számlanyitási bónuszunkat, amellyel egy 50%-os bónuszt szerezhet, akár 150.000 Ft értékben.
Licenc: Európai licenc
Képernyőfotók:

Promók és hírek a bet365 kaszinóról

Ez a weboldal sütiket használ a megjelenített tartalom minőségének javításának érdekében. A sütiket letilthatja, a böngésző beállítások menüjében. Ez az oldal csak 18 éven felülieknek szól.

Elfogadom