Az európai rulett

Az európai rulett


Kiértékelve a Grisio VIP Clubáltal Net Entertainment
Játéktípus Asztali kaszinó játék
Képarány 4:3
Visszatérítés a játékosnak 97,3%
Minimum tét 1 €
Maximum tét 500 €
Játék célközönsége Új és haladó játékosok
Játék jellemzői Különleges tétek panel, forró és hideg számok, dinamikus hirdetőtábla, racetrack (versenypálya), játékstatisztikák, kedvenc tétek, automatikus játék

A Net Entertainment európai rulettje már első pillantásra is megnyerő választás. Intuitív, az egyszerű vezérlést hangsúlyozó irányítása, hangos értesítői és játékmenete együtt egy világszínvonalú játékélményt kínálnak.

A játékosok éppolyan könnyedén helyezhetik zsetonjaikat az asztalra, mintha egy valódi kaszinóban ülnének. Tétjeiket mozgathatják és módosíthatják is. Az egeret az egyes tétek felett tartva megjelenő hasznos leírások segítenek a játékosoknak kiválasztani a nekik legmegfelelőbbet. A játékos így interaktív információkat kap a tétekről, lehetséges nyereményekről, valamint a tétek és az asztal határairól. A képernyő jobb oldalán található információs panel a játék állásáról függően dinamikusan változik. A játékos itt láthatja a nyerő számok listáját, valamint az előző 500 rulett kör forró és hideg számait. Ha a rulettkerék szomszédos rekeszeire szeretne fogadni, a játékos tétjeit a „racetrack” panelen teheti meg.

A játékstatisztikák panelje egyszerű elgondolás, azonban igen hasznos funkció a játékban. A rulett statisztikái megkapó grafikus formában jelennek meg, és a játékos a panelen keresztül akár további téteket tehet meg.

A játékban helyet kapott a kedvenc tétek funkciója is. Miután zsetonjait az asztalra helyezte, a játékos megnyitja a „kedvenc tétek” menüt, és a tétkombinációt egy tetszőleges név alatt elmenti. Ezután ezt a kedvenc tétkombinációt a jövőben bármikor használhatja, automatikusan az asztalra helyezve zsetonjait.

Játsszon a(z) Az európai rulett játékkal valós pénzért a(z) Unibet online kaszinóban.
Játsszon és nyerjen
Játssz más rulettes online játékokat ingyen
Az európai rulett Roulette Net Entertainment Játszik
Premium Roulette Pro Roulette Playtech Játszik
Francia rulett Roulette Net Entertainment Játszik
Multi wheel roulette Roulette Microgaming Játszik
Premium European Roulette Roulette Playtech Játszik
Amerikai rulett Roulette Net Entertainment Játszik
Rulett (professzionális sorozat) Roulette Net Entertainment Játszik

Ez a weboldal sütiket használ a megjelenített tartalom minőségének javításának érdekében. A sütiket letilthatja, a böngésző beállítások menüjében. Ez az oldal csak 18 éven felülieknek szól.

Elfogadom