Francia rulett

Francia rulett


Kiértékelve a Grisio VIP Clubáltal Net Entertainment
Játéktípus Asztali kaszinó játék
Képarány 16:9
Visszatérítés a játékosnak 97,3%
Minimum tét 1 €
Maximum tét 500 €
Játék célközönsége Új és haladó játékosok
Játék jellemzői Különleges tétek panel, forró és hideg számok, dinamikus hirdetőtábla, racetrack (versenypálya), játékstatisztikák, kedvenc tétek, automatikus játék

A francia rulett nagyon vonzó játék. A világ legrégebbi rulettjátékának tartják és még mindig az egyediség bizonyos légköre veszi körül. Ehhez hozzájárulhatnak a játékban használt francia szavak vagy - amerikai versenytársával ellentétben - a kedvezőbb játékszabályok (az amerikai rulettnél két zéró van) - de ki tudja. Próbálja ki és érezni fogja a varázslatot.

Az új francia rulett a Netenttől származik, nagyon vonzó a grafikája, a gyakori dinamikus elemek pedig még szórakoztatóbbá teszik. A játék elemeinek elrendezésese bizonyítja, hogy nagy hangsúlyt fektettek a tervezési fázisra annak érdekében, hogy a játékos mindig elegendő információval rendelkezzen a játékról.

Ezt nagyon kellemes „kütyük” teszik lehetővé, amelyeket a NetEntnek dolgozó srácok csempésztek a játékba. Itt ki kell emelnünk a meleg és a hideg számokat, aminek köszönhetően látható, hogy mely számok (nem) jöttek ki az előző körökben. A Favourite Bets (Kedvenc tétek) szintén az okos megoldások egyike. Ez lehetővé teszi azt, hogy előzetesen kiválassza a kedvenc tétjeit anélkül, hogy újra rájuk kellene kattintania minden egyes játékban. Összességében a statisztikák nagyon jó szinten készültek, így a különböző rendszereket használó játékosok elégedettek lehetnek.

A fogadásokra vonatkozóan az úgynevezett racetrack (versenypálya) fogadások bekerültek a hagyományos rulett-tétek mellé Minden játékos, aki a nem hagyományos játékformákat részesíti előnyben, kedvelni fogja ezt a lehetőséget. De óvatosan kell bánnia a pénzével, mert a racetrack nagyon kegyetlen lehet ebből a szempontból.

Viszont a modern technológiától eltekintve ez a játék alapvetően a jó öreg rulett, annak minden előnyével és hátrányával. Azok, akik szeretik a rulettet, biztosan kedvelni fogják ezt a játékot is, akik pedig nem, azok ezzel sem fognak játszani.

Összességében véve ez egy nagyon jó játék, habár a dizájn talán nem illik a konzervatívabb játékosokhoz. Azok viszont, akik szeretik az új elemekkel ötvözött klasszikus játékokat és a statisztikai eszközöket, biztosan nagyon elégedettek lesznek.

Játsszon a(z) Francia rulett játékkal valós pénzért a(z) Unibet online kaszinóban.
Játsszon és nyerjen
Játssz más rulettes online játékokat ingyen
Az európai rulett Roulette Net Entertainment Játszik
Premium Roulette Pro Roulette Playtech Játszik
Francia rulett Roulette Net Entertainment Játszik
Multi wheel roulette Roulette Microgaming Játszik
Premium European Roulette Roulette Playtech Játszik
Amerikai rulett Roulette Net Entertainment Játszik
Rulett (professzionális sorozat) Roulette Net Entertainment Játszik

Ez a weboldal sütiket használ a megjelenített tartalom minőségének javításának érdekében. A sütiket letilthatja, a böngésző beállítások menüjében. Ez az oldal csak 18 éven felülieknek szól.

Elfogadom