Pinball roulette

Pinball roulette


Kiértékelve a Grisio VIP Clubáltal NYX
Játéktípus Játéktermi nyerőgép; a nyerőgép és rulett kombinációja
Képarány 4:3
Minimum tét 0,10 €
Maximum tét 1000 €
Játék jellemzői Bónuszjáték – „szerencsejáték” funkció

Nem sok gép ötvöz egyben többféle játéktípust. Nyilván akadnak kivételek is, de azok... kivételek. Épp ezért gondoljuk azt, hogy az Ash Gaming szerencsejátéka ilyen kombó. Nézzük csak közelebbről!

A rulettet nem kell bemutatni. Sokakat lenyűgözött már a forgó kerék, és valószínűleg nem is fog népszerűbb játékot találni. De még a kerék forgása is fárasztó és unalmas egy idő után, ezért újításokra van szükség. Ilyen újítás a rulett ötvözése egy másik kedvenc játékkal - a flipperrel.

Ötletnek ez nem rossz. Miért forgatná, ha el is ütheti? A megvalósítás ebben az esetben épp annyira szörnyű, mint a fenti szójáték.

Kezdjük az audiovizuális oldallal. Vagy inkább a vizuális oldallal. Ebben az esetben nincs sok hang. Nincs háttérzene, így meg kell elégednie a flipper hangjával. Ezek a hangok olyanok, mintha órákon keresztül állna egy körhinta mellett. Elfárad tőlük, ezért jobb, ha hang nélkül játszik és a saját háttérzenéjét használja.

A grafika is szebb. A kellemes, modern felhasználói felületnek és az egyszerű, könnyen megjegyezhető menünek köszönhetően nem ütközik akadályba. Minden fontos dolog egyetlen képernyőn jelenik meg, így miután felismerte, hogy ez valójában a klasszikus európai rulett, már akadálytalanul játszhat is.

Csak válasszon egy összeget és egy téttípust és máris kezdheti a játékot. A forgótárcsa és a golyó helyett azonban ez alkalommal egy flippergéppel játszik. Természetesen egy rendkívül egyszerűvel. Felejtse el, hogy a flipper célja az, hogy a golyót játékban tartsa. Csak figyelnie kell. A golyót még csak ki sem tudja lőni. Néhány játék esetében ez jó poén, azonban idővel egyre inkább idegesítővé válik. Ennek oka, hogy a golyó sosincs sokáig játékban, és pusztán a szemével képes lenyomni azt. Természetesen mindez kikapcsolható a menüben - ekkor a tét megtétele után csak az eredményt kell figyelnie. Ekkor azonban a játék elveszti az eredeti célját.

A bónuszjáték rendkívül érdekes. Ennek menete a következő: ha megnyeri a tétet, nem kapja meg azonnal a nyereményét. Ehelyett dönthet úgy, hogy megtöbbszörözi azt. Hogyan? Ismételt flipperezéssel. Ekkor azonban az asztal megváltozik, bónuszok kerülnek rá, és azon drukkolhat, hogy a golyó megérinti-e a bónuszpontokat. Ha igen, akkor a nyeremény az eredetinek akár a tízszerese is lehet. Ha a golyó egyetlen bónuszpontot sem érint, a nyereménye elveszik.

Nos... ennyi az egész. Egyre és egyre csak ez ismétlődik. Semmi több. Ennek a régies játéknak az összegzéséhez csak annyit: se pénz, se posztó. Az ötlet kétségkívül remek; a megvalósítás kissé elmarad ettől, és csak annyi látható, hogy ami papíron jól néz ki, nem biztos, hogy a gyakorlatban is működik. Ennek ellenére biztosak vagyunk abban, hogy a flipper-rulettnek számos rajongója lesz, akik élvezni is fogják azt. A szerencse istennője szegélyezze útját.

Játssz más rulettes online játékokat ingyen
Az európai rulett Roulette Net Entertainment Játszik
Premium Roulette Pro Roulette Playtech Játszik
Francia rulett Roulette Net Entertainment Játszik
Multi wheel roulette Roulette Microgaming Játszik
Premium European Roulette Roulette Playtech Játszik
Amerikai rulett Roulette Net Entertainment Játszik
Rulett (professzionális sorozat) Roulette Net Entertainment Játszik

Ez a weboldal sütiket használ a megjelenített tartalom minőségének javításának érdekében. A sütiket letilthatja, a böngésző beállítások menüjében. Ez az oldal csak 18 éven felülieknek szól.

Elfogadom