Premium European Roulette

Premium European Roulette


Kiértékelve a Grisio VIP Clubáltal Playtech
Játéktípus Asztali kaszinó játék
Képarány 4:3
Visszatérítés a játékosnak 97,3%
Célközönség Új és tapasztalt játékosok egyaránt
Játék jellemzői Speciális tétek, versenypálya, játékstatisztikák, kedvenc tétek

Valószínűleg mindannyian egyet értünk abban, hogy a klasszikus játékok szabályai, beleértve a rulettet is, nem sok lehetőséget nyújtanak arra, hogy ezeknek a játékoknak új, izgalmasabb változatai jelenjenek meg. Ez az oka annak, hogy a játékfejlesztők termékeiket csakis a látvány és dizájn által tehetik igazán egyedivé. Ez alól a Playtech sem kivétel. Ez a cég pontosan tudja mi az ami igazán fontos. Rögtön az elején szeretnénk kihangsúlyozni, hogy a Premium European Roulette játékban minden megvan ami ahhoz kell, hogy a játékosok érdeklődését hosszú ideig fenntartsa.

Igazi prémium megjelenés

Mint említettük, az Európai rulett szabályai nem igazán fognak megváltozni, hacsak valami nagyon drasztikus nem történik. Azonban a Playtech úgy döntött, hogy beveti arzenáljának legjobb fegyvereit – már az első pillantástól feltűnik, hogy a Prémium megnevezés nagyon is jogos. A Játék valóban lehengerlő látványt nyújt.

A grafika fényűző hangulatot teremt és olyan érzést kelt, mintha egy első osztályú kaszinóban lennénk, amely messze meghaladja a standard szabványokat. A masszív asztalon könnyű eligazodni, az elemek elhelyezése pedig kifejezetten intuitív. Fontos megemlítenünk, hogy a játékasztal teljesen interaktív így a téteket könnyedén elérheti, anélkül, hogy feleslegesen veszítené az idejét a menük és almenük útvesztőjében. Egyszerűen kattintson a a megfelelő értékű zsetonra majd a mezőre amire szeretne fogadni.

Őszintén kijelenthetjük, hogy a játék hanghatásai is nagyszerű benyomást keltenek. A tervezők egyértelműen a tiszta kellemes, hangzásra törekedtek , amely nem zavarja a játékosokat a gondolkozásban. Itt azonban meg kell említenünk egy apró zavaró tényezőt, ami nem más mint a rulett kerék pörgésének a hangja, ami teljesen természetellenes. De ez csupán egy elhanyagolható részlet. Ezen kívül a hanghatások kifejezetten kellemesek, még a krupié hangja is tetszetős, ami igen ritkán fordul elő.

Kiterjedt konfigurációs opciók a Premium European Roulette játékban

A Premium European Roulette játék egyik legjobb tulajdonsága a hihetetlenül széles körű beállítási opciók, amelyek a játékban töltött időt a lehető legkellemesebbé teszik. Ha valami nem nyeri el tetszését egyszerűen megváltoztatja. Kiválaszthatja az asztal színét, a háttérzenét és tetszése szerint állíthatja be a hangerőt. Még a rulett kerék pörgésének az irányát is ön választja ki.

A játékbeállítások mód felett kielégítőek. Ha egyetlen szóba kéne leírnunk, hogy mit is várhat ettől a rulett játéktól, akkor ez a kényelem lenne. Ismét rengeteg beállítási opció közül választhat, beleértve a kamera nézetet is. Ha nem tetszik önnek a látvány amit a standard beállítás nyújt, egyszerűen változtassa meg a kamera állását.

A tétek elhelyezésénél is számos egyszerűsítéssel és újítással találkozunk. A teljesen interaktív asztal csupán csak a kezdet. Akár 4 különböző, kedvenc tétet is elmenthet majd egyetlen kattintással alkalmazhatja őket. Ezen felül könnyedén, minden felesleges kattintás nélkül tétjeit a olyan számokra amelyek tartalmazzák a 3-as számjegyet (vagy akár milyen más számjegyet 0-tól 9-ig) vagy akár egyetlen gombnyomással megduplázhatja tétjeit. Továbbá hozzáférhet egy könnyen áttekinthető játékstatisztikához és a teljes játéktörténethez is. Ha szeret játszani a számokkal és az esélyekkel, akkor ebben a játékban megtalálhat mindent amire vágyik.

Végső szó

A Playtech által megalkotott Premium European Roulette játék egy igazán jól kidolgozott termék. Ha kedve támadna egy kis ruletthez ezzel a játékkal egyszerűen nem foghat mellé. Nehezen találhat szebb és áttekinthetőbb játékot.

Játssz más rulettes online játékokat ingyen
Az európai rulett Roulette Net Entertainment Játszik
Premium Roulette Pro Roulette Playtech Játszik
Francia rulett Roulette Net Entertainment Játszik
Multi wheel roulette Roulette Microgaming Játszik
Premium European Roulette Roulette Playtech Játszik
Amerikai rulett Roulette Net Entertainment Játszik
Rulett (professzionális sorozat) Roulette Net Entertainment Játszik

Ez a weboldal sütiket használ a megjelenített tartalom minőségének javításának érdekében. A sütiket letilthatja, a böngésző beállítások menüjében. Ez az oldal csak 18 éven felülieknek szól.

Elfogadom