Reely Roulette

Reely Roulette


Kiértékelve a Grisio VIP Clubáltal Leander Games
Játék típus Videó nyerőgép
Képarány 4:3
Tárcsák típusa Forgótárcsák
Tekercsek 5 tekercs, 3 sor, 30 vonal
Visszaosztás 95,5%
Min. tét 0,01€
Max. tét 10€
Jackpot 10000€
Játék jellemzők Wild szimbólumok, Scatter szimbólumok, Bónusz játékok, Automata játék

Rulett és nyerőgép kombinációja egy játékon belül? Merész ötletnek tűnhet elsőre, viszont a Leander Games nyerőgép-gyártó egy igazán ötletes játékot alkotott. A Reely Roulette játék tökéletesen ötvözi a két különálló játékot. Először azt hinnék ez csak egy ugyan olyan nyerőgép, mint a többi, mindenféle speciális elem nélkül.

A játék grafikája remek, igazi retró érzést ébresztve a játékosban. Az egész képernyő felidézi, a harmincas-negyvenes évek hangulatát. Ne várjunk eltúlzott grafikai megoldásokra, hiszen a rulett általánosságban véve sem az a típusú játék, ahol a grafikai elemeken lenne a hangsúly. A játékban hallható audió effektek és zenék kicsit kellemetlenek, viszont szerencsére amikor megunjuk bármikor lehalkíthatjuk vagy némíthatjuk.

A szabályok egyszerűek. Válasszuk ki hány soron szeretnénk pörgetni, válasszuk ki a tétet és kezdődhet is a játék. A jobb oldalon található egy gomb „Spin Your Roulette” felirattal. Erre a gombra rákattintva, egy teljesen új játék tárul elénk.

A klasszikus nyerőgép mellett, megjelenik a rulett játék is, így a gomb megnyomása után máris két játékon játszhatunk egyszerre.

Az ötödik sor középső mezője jelöli majd azt a számot ahol a „képzeletbeli” rulett golyó megáll. Rulett játékon elhelyezett tét megegyezik a nyerőgépen használt téttel, még nagyobb esélyt adva a játékosnak egy nagy nyeremény megszerzésére.

Ha még többet szeretnénk nyerni, az sem lehetetlen feladat. Ha sikerül három BÓNUSZ szimbólumot összegyűjtenünk, a 3-4-5 sorokon akkor egy speciális játék veszi kezdetét. Megjelenik egy Rulett asztal és 12 zsetont tehetünk fel tétként. A speciális játék elején dől el, hogy hány speciális rulett pörgetésünk lesz a bónusz kör alatt. Ezután el kell helyeznünk a 12 zsetont a klasszikus rulett asztalon és indulhat a pörgetés. Minden pörgetés alatt ugyanazok a választások lesznek aktívak és attól függően, hogy hány pörgetést nyertünk egymás után külön mezőkben jelennek meg az eredmények. Nagy összegeket nyerhetünk, ha a rulettgolyó a megfelelő helyen áll meg.

Úgy gondoljuk, hogy összességében a Reely Roulett játékkombinációja egy lenyűgöző ötlet. Garantáltan nem fogunk unatkozni a pörgetések alatt, hiszen két különböző típusú játékban is részt vehetünk egyszerre. Ha megfeledkezünk a zavaró hang effektusokról, akkor mi biztosak vagyunk benne, hogy rengeteg szórakoztató élményben lesz részed a játék idő alatt. Ha sikerül a megfelelő stratégiát alkalmaznod és türelmes leszel, akár egy óriási nyereménnyel gazdagabban fejezheted be a játékot. Sok szerencsét kívánunk!

Játssz más rulettes online játékokat ingyen
Az európai rulett Roulette Net Entertainment Játszik
Premium Roulette Pro Roulette Playtech Játszik
Francia rulett Roulette Net Entertainment Játszik
Multi wheel roulette Roulette Microgaming Játszik
Premium European Roulette Roulette Playtech Játszik
Amerikai rulett Roulette Net Entertainment Játszik
Rulett (professzionális sorozat) Roulette Net Entertainment Játszik

Ez a weboldal sütiket használ a megjelenített tartalom minőségének javításának érdekében. A sütiket letilthatja, a böngésző beállítások menüjében. Ez az oldal csak 18 éven felülieknek szól.

Elfogadom