Korlátozott felelősségvállalás

Korlátozott felelősségvállalás

Ez az információs portál (Rulett Online) nyilvánosan elérhető információkkal szolgál az online fogadások, kaszinójátékok témakörében és a póker játékmenetéről, továbbá néhány közkedvelt fogadóiroda és online kaszinó feltételeiről. Az oldal nem nyújt semmilyen közvetlen fogadási, vagy kaszinójáték játszási lehetőséget. Az oldal nem onnline fogadóiroda, és nem üzemeltet online kaszinót.

Az oldal csak a partnerei által közölt, az interneten nyilvánosan hozzáférhető információkat közvetíti, így nem nyújt semmilyen garanciát a tartalomért, az időszerűségért, pontosságért és az esetlegesen előforduló hibákért.

A portál üzemeltetője nem vállal felősséget az esetleges veszteségekért, amelyeket ön fogadás közben vagy valamelyik, az oldalon hirdetett onlini kaszinóban elszenvedett. Az útmutatók és a játékstratégiák nem garantálják, hogy online kaszinójátékkal nyereségre fog szert tenni, alkalmazásuk saját felelősségre történik. Amennyiben meg van győződve arról, hogy a fogadással vagy az online kaszinóban történő játékkal nyereségre tud szert tenni, látogassa meg a felelősségteljes játék rovatot, és ellenőrizze le a fogadás- vagy hazárdjáték-függőségének mértékét!

Próbáljon ki egy kedvenc játékot ingyen
Francia rulett Roulette NetEnt Játszik
Multi wheel roulette Roulette Microgaming Játszik
Premium European Roulette Roulette Playtech Játszik

Ez a weboldal sütiket használ a megjelenített tartalom minőségének javításának érdekében. A sütiket letilthatja, a böngésző beállítások menüjében. Ez az oldal csak 18 éven felülieknek szól.

Elfogadom