Premium European Roulette

Premium European Roulette


Kiértékelve a Grisio VIP Clubáltal Playtech
Játéktípus Asztali kaszinó játék
Képarány 4:3
Visszatérítés a játékosnak 97,3%
Célközönség Új és tapasztalt játékosok egyaránt
Játék jellemzői Speciális tétek, versenypálya, játékstatisztikák, kedvenc tétek

Valószínűleg mindannyian egyet értünk abban, hogy a klasszikus játékok szabályai, beleértve a rulettet is, nem sok lehetőséget nyújtanak arra, hogy ezeknek a játékoknak új, izgalmasabb változatai jelenjenek meg. Ez az oka annak, hogy a játékfejlesztők termékeiket csakis a látvány és dizájn által tehetik igazán egyedivé. Ez alól a Playtech sem kivétel. Ez a cég pontosan tudja mi az ami igazán fontos. Rögtön az elején szeretnénk kihangsúlyozni, hogy a Premium European Roulette játékban minden megvan ami ahhoz kell, hogy a játékosok érdeklődését hosszú ideig fenntartsa.

Igazi prémium megjelenés

Mint említettük, az Európai rulett szabályai nem igazán fognak megváltozni, hacsak valami nagyon drasztikus nem történik. Azonban a Playtech úgy döntött, hogy beveti arzenáljának legjobb fegyvereit – már az első pillantástól feltűnik, hogy a Prémium megnevezés nagyon is jogos. A Játék valóban lehengerlő látványt nyújt.

A grafika fényűző hangulatot teremt és olyan érzést kelt, mintha egy első osztályú kaszinóban lennénk, amely messze meghaladja a standard szabványokat. A masszív asztalon könnyű eligazodni, az elemek elhelyezése pedig kifejezetten intuitív. Fontos megemlítenünk, hogy a játékasztal teljesen interaktív így a téteket könnyedén elérheti, anélkül, hogy feleslegesen veszítené az idejét a menük és almenük útvesztőjében. Egyszerűen kattintson a a megfelelő értékű zsetonra majd a mezőre amire szeretne fogadni.

Őszintén kijelenthetjük, hogy a játék hanghatásai is nagyszerű benyomást keltenek. A tervezők egyértelműen a tiszta kellemes, hangzásra törekedtek , amely nem zavarja a játékosokat a gondolkozásban. Itt azonban meg kell említenünk egy apró zavaró tényezőt, ami nem más mint a rulett kerék pörgésének a hangja, ami teljesen természetellenes. De ez csupán egy elhanyagolható részlet. Ezen kívül a hanghatások kifejezetten kellemesek, még a krupié hangja is tetszetős, ami igen ritkán fordul elő.

Kiterjedt konfigurációs opciók a Premium European Roulette játékban

A Premium European Roulette játék egyik legjobb tulajdonsága a hihetetlenül széles körű beállítási opciók, amelyek a játékban töltött időt a lehető legkellemesebbé teszik. Ha valami nem nyeri el tetszését egyszerűen megváltoztatja. Kiválaszthatja az asztal színét, a háttérzenét és tetszése szerint állíthatja be a hangerőt. Még a rulett kerék pörgésének az irányát is ön választja ki.

A játékbeállítások mód felett kielégítőek. Ha egyetlen szóba kéne leírnunk, hogy mit is várhat ettől a rulett játéktól, akkor ez a kényelem lenne. Ismét rengeteg beállítási opció közül választhat, beleértve a kamera nézetet is. Ha nem tetszik önnek a látvány amit a standard beállítás nyújt, egyszerűen változtassa meg a kamera állását.

A tétek elhelyezésénél is számos egyszerűsítéssel és újítással találkozunk. A teljesen interaktív asztal csupán csak a kezdet. Akár 4 különböző, kedvenc tétet is elmenthet majd egyetlen kattintással alkalmazhatja őket. Ezen felül könnyedén, minden felesleges kattintás nélkül tétjeit a olyan számokra amelyek tartalmazzák a 3-as számjegyet (vagy akár milyen más számjegyet 0-tól 9-ig) vagy akár egyetlen gombnyomással megduplázhatja tétjeit. Továbbá hozzáférhet egy könnyen áttekinthető játékstatisztikához és a teljes játéktörténethez is. Ha szeret játszani a számokkal és az esélyekkel, akkor ebben a játékban megtalálhat mindent amire vágyik.

Végső szó

A Playtech által megalkotott Premium European Roulette játék egy igazán jól kidolgozott termék. Ha kedve támadna egy kis ruletthez ezzel a játékkal egyszerűen nem foghat mellé. Nehezen találhat szebb és áttekinthetőbb játékot.

Játssz más rulettes online játékokat ingyen

Ez a weboldal sütiket használ a megjelenített tartalom minőségének javításának érdekében. A sütiket letilthatja, a böngésző beállítások menüjében. Ez az oldal csak 18 éven felülieknek szól.

Elfogadom