A játék modern formája - élő rulett

A játék modern formája - élő rulett

2015-01-28 13:38:54 -

Bizonyos kaszinók a rulett új változatát kínálják, az online LIVE rulett formájában. Ezzel nem csak a társasági játék élményeit, hanem otthona kényelmét és melegét is élvezheti egyszerre. Ha valódi játékos hangulatot szeretne, mindössze annyit kell tennie, hogy kiválasztja a lehetőséget a kaszinó menüjéből. A játékhoz internet-hozzáféréssel rendelkező számítógép szükséges. Az élő kaszinóban játszott online játékok a videokonferenciákhoz hasonló elven működnek, azaz számítógépes szoftvere vagy böngészője segítségével mutatják a többi játékost. Az online játékot a kaszinójátékokat kínáló asztalok böngészéséből érheti el. A kaszinók számos LIVE módban játszható játékot kínálnak. Ezek közül a legfontosabbak a rulett, blackjack, és bakkara. A játékot során a rulettkereket egy szexi krupié pörgeti, szintén ő tájékoztat a nyert összegekről.

Hogyan játszhat rulettet élő kaszinóban

  • Mindenekelőtt természetesen regisztrálnia kell egy online kaszinóban, majd feltöltenie játékszámláját bankkártyával, internetes pénztárcával, vagy banki átutalással.
  • A LIVE kaszinóba való belépés után válasszon ki egy asztalt kedvenc játékával, vagy a legcsinosabb krupiéval.
  • Helyezze zsetonjait az Ön által választott helyre, figyelje a játékot, és gyűjtse be nyereményeit.

Kommunikációs lehetőség a játék közben

A játék során folyamatosan kommunikálhat az asztal körül ülő többi játékossal, stratégiákat, tapasztalatokat cserélhet, vagy csak cseveghet velük. Az élő online rulett szabályai megegyeznek a "hús-vér" kaszinókban játszott rulett szabályaival. Az online rulett legnagyobb előnye, hogy ötvözi a játékélményt az Internet anonimitásával. Igazán egyedülálló élmény egy kaszinó hangulatát otthona kényelméből, itallal a kezében élvezni.

Próbálja ki a kaszinójátékokat élő krupiéval
Próbáljon ki egy kedvenc játékot ingyen
Francia rulett Roulette NetEnt Játszik
Multi wheel roulette Roulette Microgaming Játszik
Premium European Roulette Roulette Playtech Játszik

Ez a weboldal sütiket használ a megjelenített tartalom minőségének javításának érdekében. A sütiket letilthatja, a böngésző beállítások menüjében. Ez az oldal csak 18 éven felülieknek szól.

Elfogadom