Biztonságos fizetés rulettezésnél – Paysafecard

Biztonságos fizetés rulettezésnél – Paysafecard

2014-11-13 19:21:13 -

Befizetések a kaszinónak

A leggyakrabban használt internetes fizetési mód minden bizonnyal a kártyás fizetés (legyen szó bank- vagy hitelkártyáról). Az engedéllyel rendelkező kaszinók ügyelnek rá, hogy a tranzakciók biztonságosak legyenek, így a játékos a legkisebb aggodalom nélkül rulettezhet.

A második leggyakrabban használt fizetési mód országról országra változik. Ez lehet az online banki átutalás vagy e-pénztárcák segítségével történő fizetés.

Előre feltöltött kártyák

Habár ezen fizetési módok viszonylag biztonságosak, sokan nem tudják, hogy létezik egy olyan módszer, melynek segítségével még ennél is biztosabban tölthetik fel számlájukat. Ehhez a módszerhez egy előre feltöltött kártyára van szükség, melyek közül a legnépszerűbb a Paysafecard. Ezen kártyák segítségével még hitelkártya vagy bankszámla sem szükséges az internetes pénzátvitelhez.

A Paysafecard egy előre feltöltött kártya, melyet a játékos a világ számos pontján található 450000 árusítási pont bármelyikén megvásárolhat. 10 és 100 euró közötti összeget tartalmazó változatok érhetők el. Önnek csak annyit kell tennie, hogy megadja a kaszinónak a PIN-kártya 16 jegyű kódját, és a pénz már meg is jelenik játékosfiókján. Az abszolút biztonság mellett ez a fizetési mód anonimitást is kínál – Önnek sem hitelkártyaszámát, sem bankszámlaszámát, sem személyes adatait nem kell sehol megadnia.

Tapasztalataink szerint Önnek az általános fizetési módok esetén sem kell aggódnia – amennyiben egy jó hírű, engedéllyel rendelkező kaszinóban játszik. De ha még magasabb szintű biztonságra vágyik, akkor javasoljuk, hogy fontolja meg a Paysafecard előre feltöltött kártyák előnyeit.

Próbáljon ki egy kedvenc játékot ingyen
Francia rulett Roulette NetEnt Játszik
Multi wheel roulette Roulette Microgaming Játszik
Premium European Roulette Roulette Playtech Játszik

Ez a weboldal sütiket használ a megjelenített tartalom minőségének javításának érdekében. A sütiket letilthatja, a böngésző beállítások menüjében. Ez az oldal csak 18 éven felülieknek szól.

Elfogadom