Online rulettversenyek

Online rulettversenyek

2013-07-22 21:03:23 -

Mondanunk sem kell, hogy a rulett megszámlálhatatlanul sok fogadási lehetőséget kínál a játékosoknak. Fontos továbbá hangsúlyozni, hogy a kisebb és a nagyobb kifizetési arányoknál is azonosak a nyereményszorzók. A játékosok ennek köszönhetően gyakorlatilag végtelen számú stratégiát folytathatnak.

Melyek a megfelelő stratégiák az online rulettversenyeken?

Hadd válaszoljunk erre egy egyszerű példával:

Online rulettversenyen nem kell azonnal eldöntenie, hogy agresszív vagy konzervatív stratégiát kíván-e folytatni. Csak annyit kell megjegyeznie, hogy egyenletesen fogadjon a kifizetési arányok tartományában – piros X számra fogadás.

Tegyük fel, hogy Ön 1000 zsetonnal bekapcsolódik egy online rulettversenybe. Először is meg kell állapítania, hogy hány kört játszhat az online verseny időkorlátjának leteltéig. Vegyünk például 20 kört. Ebben az esetben minden körre 50 zsetonja jut.

A fogadási lehetőségek száma 50 zsetonnal gyakorlatilag végtelen. Tartsuk azonban magunkat az egyenletes fogadás elvéhez, és tegyünk 40 zsetont a pirosra, 10-et pedig split tétként két számra (17:1-es kifizetési arány).

A pirossal csak 40 zsetont nyerhet ugyan, de gyakrabban. A splittel ritkábban fog nyerni, de ha mégis, az nem kevesebb, mint 170 zsetont jelent.

Ezt a stratégiát akár a verseny végéig követheti, nemegyszer azonban valamivel agresszívebb stratégiát kell választani:

  • Például, 10-zel kevesebb zsetont tesz a pirosra, és ugyanennyivel többet a splitre. Így némi szerencsével 340 zsetont söpörhet be.
  • Vagy 30 zsetont tesz a pirosra, 10-et a splitre és a maradék 10-et egy számra. Ha minden jól alakul, 350 zseton üti a markát.

Csak kevesen jutnak el az utolsó körbe, és tesznek szert pénznyereményre. A verseny során egy áttekinthető táblázatban kísérheti figyelemmel a pozícióját, és ha úgy érzi, kezd kicsúszni a keze közül a nyeremény, akkor emlékezzen vissza a következő szabályra: minél többet kockáztat, annál nagyobb a nyerési esélye.

Bekapcsolódás a rulettversenybe
Próbáljon ki egy kedvenc játékot ingyen
Francia rulett Roulette NetEnt Játszik
Multi wheel roulette Roulette Microgaming Játszik
Premium European Roulette Roulette Playtech Játszik

Ez a weboldal sütiket használ a megjelenített tartalom minőségének javításának érdekében. A sütiket letilthatja, a böngésző beállítások menüjében. Ez az oldal csak 18 éven felülieknek szól.

Elfogadom