A Royal Rendszer

A Royal Rendszer

2016-09-28 13:00:39 - Braňo "Ace"

Ha ön a megfontolt és óvatos rulett játékosok közé tartozik, akkor mindenképpen ki kell próbálnia ezt a rulett rendszert. Ezt a stratégiát kifejezetten a higgadt játékosoknak ajánljuk, akik konzervatívak és nem szeretnek túl sokat kockáztatni.

A királyok stratégiája?

Ez a rulett stratégia igen nagy népszerűségnek örvend és egyes állítások szerint már XIV. Lajos, francia király udvarában is ismerték. Azonban, ha figyelembe vesszük, mikor élt Lajos király és azt, hogy mikor jelentek meg a rulett játék első leírásai, nos akkor ez az állítás igen valószínűtlennek tűnik. Mindazonáltal, egyszerűségének köszönhetően, ez az egyik legnépszerűbb rendszer.

A rendszer alapja, hogy két tucat jobb, mint egy

A rendszer egyik fő előnye alapelveinek egyszerűségében rejlik. Könnyedén használhatjuk más, sokkal bonyolultabb stratégiákkal együtt és így igen nagy nyereséget hozhat a játékosoknak.

Mindössze annyit kell tegyen, hogy a játék folyamán helyesen alkalmazza a rendszert. Hogyan? Fogadjon a tucatokra. Jobban mondva a három tucatból kettőre. Egyáltalán nem bonyolult – egyszerűen nagyszerű.

Kövessen figyelemmel néhány egymást követő pörgetést mielőtt elkezdene játszani. Rögtön az elején tegyen fel két tétet, konkrétan két olyan tucatra fogadjon, amelyek az utolsó körben nem szerepeltek. Ha például az utolsó pörgetésben a 21 (egy szám a második tucatból) nyert, akkor a következő kört az első és a harmadik tucatra fogadjon.

Abban az esetben ha nem nyer, tehát ismét a második tucatból kerül ki a nyertes szám, akkor növelje meg a tét értékét 1€-val. Ha szerencsés és nyert akkor ne változtassa meg a tét értékét. Azonban ne felejtse el, hogy ismét két olyan tucatra kell fogadjon amelyek az előző körben nem szerepeltek. Fontos, hogy soha ne tegyen a két tucatra eltérő összegű téteket, ugyanis ez ellentmond a rendszer logikájának és így nem fogja a várt eredményeket hozni.

Jobb látni egyszer, mint százszor hallani róla

Hogyan néz ki egy minta játék? Tegyük fel, hogy kivárta a megfelelő kört és az utolsó nyerő szám a 7 volt. Ez egy szám az első tucatból. Tehát tegyen fel 1 zsetont a második és a harmadik tucatra. Ha a következő körben mondjuk a 10 szám nyer akkor veszített. A következő körben növelje meg a tét értékét 1 zsetonnal minkét tucatra, így a teljes tét értéke 4 zseton lesz. A következő nyertes szám a 22, amely az általunk kiválasztott tucatban szerepel. Mivel az utolsó nyerő szám a második tucatból van a következő körben az első és a harmadik tucatra fogadunk. A tét értékét nem módosítjuk, csak a zsetonok elhelyezését változtatjuk meg. És így folytatjuk tovább a játékot ameddig el nem érjük a heti nyerési limitet. Mindig tartson ki a választott stratégia mellett.

Próbáljon ki egy kedvenc játékot ingyen
Francia rulett Roulette NetEnt Játszik
Multi wheel roulette Roulette Microgaming Játszik
Premium European Roulette Roulette Playtech Játszik

Ez a weboldal sütiket használ a megjelenített tartalom minőségének javításának érdekében. A sütiket letilthatja, a böngésző beállítások menüjében. Ez az oldal csak 18 éven felülieknek szól.

Elfogadom