Szeretnél a VIP rulett kedvezményeivel játszani?

Szeretnél a VIP rulett kedvezményeivel játszani?

2015-06-15 12:32:00 - Braňo "Ace"

VIP játékossá válni nem olyan nehéz, mint amilyennek elsőre tűnhet. Sok játékos úgy gondolja, ahhoz, hogy VIP játékos válhasson valakiből, rengeteg pénzt kell a rulettbe ölnie. Ez azonban nem igaz. Azok számítanak fontos játékosnak, akik hosszabb ideig játszanak egy adott kaszinóban. Természetesen egy VIP játékos nem játszik aprópénzben. Ami megkülönbözteti a „nagyágyúkat” az átlag játékosoktól, az az aktivitásuk.

Az aktivitás a VIP rang alfája és omegája. A kaszinó minden játékosát folyamatosan szemmel tartja, és részletes statisztikákat készít. Ha sikeresen elérsz egy bizonyos szintet, a kaszinó különös figyelmet fordít rá, hogy VIP játékost megillető bánásmódban részesülj.

Tehát mit is jelent tulajdonképpen VIP játékosnak lenni?

Sok mindent, de legfőképpen az átlag játékosok számára elérhetetlen előnyök élvezetét. A legkevesebb, amit a kaszinó megtehet, hogy feltesz a különleges versenyekbe való belépésre, különleges asztalok használatára stb. jogosult játékosai listájára.

Ha elég pénzt mozgatsz a rulettben és más játékokban (hangsúlyozva, hogy mozgatsz, nem pedig veszítesz), számíthatsz rá, hogy a kaszinó ezt ajándékkal jutalmazza, például egy drága telefonnal, vagy egy luxusnyaralással. Igen, ez valóban lehetséges.

Ez további bónuszokra is feljogosít, melyekhez sokkal könnyebben hozzájuthatsz. A VIP tagsággal gyorsabb átutalásokat, személyes ügyfélszolgálati asszisztenst, és más további előnyöket is szerezhetsz. Ha pedig egy hosszú veszteségsorozatba botlanál, nyugodt lehetsz, a kaszinó megtalálja a módját, hogy ismét nyeregbe rakjon.

Hogyan válhatsz VIP játékossá?

Mint már elmondtuk, ehhez folyamatos aktivitás és hűség szükséges. Ebben az esetben nem kell hatalmas összegeket a rulettbe ölnöd. Ha hűséges maradsz a kaszinóhoz, nem apróért játszol, és versenyekben, bajnokságokon és promóciós eseményeken is részt veszel, a kaszinónak érdekévé válik, hogy ne veszítsen el egy ilyen fontos játékost.

Sok kaszinó kifinomult VIP programmal rendelkezik, mely megjutalmaz folyamatos aktivitásodért. Az összesített statisztikáidon te magad is felmérheted, hogy állsz éppen. Ha tehát eddig nem tűnt volna fel a pontsávod, itt az ideje, hogy odafigyelj rá. Lehet, hogy csak egy kis lépés választ el a VIP tagságtól.

Hol van a legjobb VIP program?

Ha nem találsz az igényeidnek megfelelő kaszinót, vagy elbátortalanít a lehetőségek nagy száma, nyugodtan kérj tőlünk segítséget. Több, mint 15 éves tapasztalattal rendelkezünk a játékiparban, és mindenképpen megtaláljuk a számodra legalkalmasabb VIP programot. Biztosítunk, hogy kizárólag minőségi, ellenőrzött kaszinókat fogunk javasolni, ahol a játékosnak nem kell aggódnia a csalások és ki nem fizetett nyeremények miatt.

Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, legalább alapszinten ismernünk kell az Ön igényeit. Csak küldjön e-mailt a vipclub@grisio.com címre és megkeressük Önt.

Szeretném élvezni a VIP játékosok számára nyújtott előnyöket
Próbáljon ki egy kedvenc játékot ingyen
Francia rulett Roulette NetEnt Játszik
Multi wheel roulette Roulette Microgaming Játszik
Premium European Roulette Roulette Playtech Játszik

Ez a weboldal sütiket használ a megjelenített tartalom minőségének javításának érdekében. A sütiket letilthatja, a böngésző beállítások menüjében. Ez az oldal csak 18 éven felülieknek szól.

Elfogadom