Expert Roulette

Expert Roulette


Kiértékelve a Grisio VIP Clubáltal IGT
Próbálja ki ingyen az Expert Roulette online játékot
Az ingyen játék jelenleg nem elérhető.
Játéktípus Asztali kaszinó játék
Képarány 4:3
Játék célközönsége Új és haladó játékosok
Játék jellemzői forró és hideg számok, racetrack (versenypálya), játékstatisztikák, kedvenc tétek, automatikus játék

Napjainkban a legtöbb kaszinó számos rulett játékot is kínál. Azonban, egyáltalán nem könnyű a rengeteg rulett játék között olyat találni, amely nem egyszerűsíti le túlságosan a szabályokat és amely kezdőknek és haladó játékosoknak is egyaránt megfelel.

Expert Roulette – egy játék kezdőknek és haladóknak

Az Expert Roulette játék amelyet az IGT (International Game Technology) szolgáltató forgalmaz épp egy ilyen játék. Manapság az a tendencia terjedt el, hogy a játékokat minél jobban le kell egyszerűsíteni, hogy a szolgáltatók nagyobb közönséget célozhassanak meg. Az IGT másképp vélekedik. Az Expert Roulett egy „módosítatlan” változata a rulett játéknak, amely lényegében egy komplex rulett szimulátor. A haladó játékosok örömére, ebben a játékban valóban hatalmas tétekben fogadhatnak.

Grafika – céltudatos látvány

A játék megjelenése kimondottan kellemes. Bár első ránézésre az Expert Roulette nagyon egyszerűnek tűnhet, a látszat mégis csalóka. Elmondhatjuk, hogy ez a játék kifejezetten szép. Azonban a legfontosabb tényezőkre összpontosít, vagyis magára a játékra.

A grafika minimalista, de céltudatos. A képernyő bal oldalán található a rulett kerék és a versenypálya. A jobb oldalon vannak feltüntetve a tétek és a zsetonok. A képernyő alján találhatjuk a beállításokat, a fogadási előzményeket (igen részletes és könnyű használni), az automata játék gombot és az aktuális egyenleg kijelzőt. A jobb alsó sarokban található gombok segítségével, a téteket állíthatjuk be.

Még több lehetőség az Expert Roulette játékban

A játék akkor kezdődik amikor elhelyezi tétjeit. Az Expert Roulette játékban rengeteg fogadási lehetőség közül választhat. Fogadhat színekre, számokra, tétmegosztásra sőt egy speciális piros vagy fekete fogadást is találhat, amely igen ritka a rulett játékokban. Ezeken kívül, még egy tucat speciális fogadás közül választhat amelyek részletes leírásai megjelennek a játékfelületen, így mindig pontosan tudni fogja melyik fogadás pontosan mit jelent.

Statisztika bővebben

A könnyen áttekinthető statisztika is említésre méltó. A képernyő jobb oldalán, közvetlenül a játékfelület mellett van feltüntetve az utolsó 20 nyerőszám. A „History” gombra kattintva még több információt találhat. A statisztika grafikai megjelenésének köszönhetően könnyedén megtudhatja melyek voltak az utolsó 250 nyerőszámok, a százalékok, valamint a HIDEG és FORRÓ számok.

Játssz más rulettes online játékokat ingyen

Ez a weboldal sütiket használ a megjelenített tartalom minőségének javításának érdekében. A sütiket letilthatja, a böngésző beállítások menüjében. Ez az oldal csak 18 éven felülieknek szól.

Elfogadom