Pinball roulette

Pinball roulette


Kiértékelve a Grisio VIP Clubáltal NYX
Próbálja ki ingyen az Pinball roulette online játékot
Az ingyen játék jelenleg nem elérhető.
Játéktípus Játéktermi nyerőgép; a nyerőgép és rulett kombinációja
Képarány 4:3
Minimum tét 0,10 €
Maximum tét 1000 €
Játék jellemzői Bónuszjáték – „szerencsejáték” funkció

Nem sok gép ötvöz egyben többféle játéktípust. Nyilván akadnak kivételek is, de azok... kivételek. Épp ezért gondoljuk azt, hogy az Ash Gaming szerencsejátéka ilyen kombó. Nézzük csak közelebbről!

A rulettet nem kell bemutatni. Sokakat lenyűgözött már a forgó kerék, és valószínűleg nem is fog népszerűbb játékot találni. De még a kerék forgása is fárasztó és unalmas egy idő után, ezért újításokra van szükség. Ilyen újítás a rulett ötvözése egy másik kedvenc játékkal - a flipperrel.

Ötletnek ez nem rossz. Miért forgatná, ha el is ütheti? A megvalósítás ebben az esetben épp annyira szörnyű, mint a fenti szójáték.

Kezdjük az audiovizuális oldallal. Vagy inkább a vizuális oldallal. Ebben az esetben nincs sok hang. Nincs háttérzene, így meg kell elégednie a flipper hangjával. Ezek a hangok olyanok, mintha órákon keresztül állna egy körhinta mellett. Elfárad tőlük, ezért jobb, ha hang nélkül játszik és a saját háttérzenéjét használja.

A grafika is szebb. A kellemes, modern felhasználói felületnek és az egyszerű, könnyen megjegyezhető menünek köszönhetően nem ütközik akadályba. Minden fontos dolog egyetlen képernyőn jelenik meg, így miután felismerte, hogy ez valójában a klasszikus európai rulett, már akadálytalanul játszhat is.

Csak válasszon egy összeget és egy téttípust és máris kezdheti a játékot. A forgótárcsa és a golyó helyett azonban ez alkalommal egy flippergéppel játszik. Természetesen egy rendkívül egyszerűvel. Felejtse el, hogy a flipper célja az, hogy a golyót játékban tartsa. Csak figyelnie kell. A golyót még csak ki sem tudja lőni. Néhány játék esetében ez jó poén, azonban idővel egyre inkább idegesítővé válik. Ennek oka, hogy a golyó sosincs sokáig játékban, és pusztán a szemével képes lenyomni azt. Természetesen mindez kikapcsolható a menüben - ekkor a tét megtétele után csak az eredményt kell figyelnie. Ekkor azonban a játék elveszti az eredeti célját.

A bónuszjáték rendkívül érdekes. Ennek menete a következő: ha megnyeri a tétet, nem kapja meg azonnal a nyereményét. Ehelyett dönthet úgy, hogy megtöbbszörözi azt. Hogyan? Ismételt flipperezéssel. Ekkor azonban az asztal megváltozik, bónuszok kerülnek rá, és azon drukkolhat, hogy a golyó megérinti-e a bónuszpontokat. Ha igen, akkor a nyeremény az eredetinek akár a tízszerese is lehet. Ha a golyó egyetlen bónuszpontot sem érint, a nyereménye elveszik.

Nos... ennyi az egész. Egyre és egyre csak ez ismétlődik. Semmi több. Ennek a régies játéknak az összegzéséhez csak annyit: se pénz, se posztó. Az ötlet kétségkívül remek; a megvalósítás kissé elmarad ettől, és csak annyi látható, hogy ami papíron jól néz ki, nem biztos, hogy a gyakorlatban is működik. Ennek ellenére biztosak vagyunk abban, hogy a flipper-rulettnek számos rajongója lesz, akik élvezni is fogják azt. A szerencse istennője szegélyezze útját.

Játssz más rulettes online játékokat ingyen

Ez a weboldal sütiket használ a megjelenített tartalom minőségének javításának érdekében. A sütiket letilthatja, a böngésző beállítások menüjében. Ez az oldal csak 18 éven felülieknek szól.

Elfogadom