Reely Roulette

Reely Roulette


Kiértékelve a Grisio VIP Clubáltal Leander Games
Próbálja ki ingyen az Reely Roulette  online játékot
Az ingyen játék jelenleg nem elérhető.
Játék típus Videó nyerőgép
Képarány 4:3
Tárcsák típusa Forgótárcsák
Tekercsek 5 tekercs, 3 sor, 30 vonal
Visszaosztás 95,5%
Min. tét 0,01€
Max. tét 10€
Jackpot 10000€
Játék jellemzők Wild szimbólumok, Scatter szimbólumok, Bónusz játékok, Automata játék

Rulett és nyerőgép kombinációja egy játékon belül? Merész ötletnek tűnhet elsőre, viszont a Leander Games nyerőgép-gyártó egy igazán ötletes játékot alkotott. A Reely Roulette játék tökéletesen ötvözi a két különálló játékot. Először azt hinnék ez csak egy ugyan olyan nyerőgép, mint a többi, mindenféle speciális elem nélkül.

A játék grafikája remek, igazi retró érzést ébresztve a játékosban. Az egész képernyő felidézi, a harmincas-negyvenes évek hangulatát. Ne várjunk eltúlzott grafikai megoldásokra, hiszen a rulett általánosságban véve sem az a típusú játék, ahol a grafikai elemeken lenne a hangsúly. A játékban hallható audió effektek és zenék kicsit kellemetlenek, viszont szerencsére amikor megunjuk bármikor lehalkíthatjuk vagy némíthatjuk.

A szabályok egyszerűek. Válasszuk ki hány soron szeretnénk pörgetni, válasszuk ki a tétet és kezdődhet is a játék. A jobb oldalon található egy gomb „Spin Your Roulette” felirattal. Erre a gombra rákattintva, egy teljesen új játék tárul elénk.

A klasszikus nyerőgép mellett, megjelenik a rulett játék is, így a gomb megnyomása után máris két játékon játszhatunk egyszerre.

Az ötödik sor középső mezője jelöli majd azt a számot ahol a „képzeletbeli” rulett golyó megáll. Rulett játékon elhelyezett tét megegyezik a nyerőgépen használt téttel, még nagyobb esélyt adva a játékosnak egy nagy nyeremény megszerzésére.

Ha még többet szeretnénk nyerni, az sem lehetetlen feladat. Ha sikerül három BÓNUSZ szimbólumot összegyűjtenünk, a 3-4-5 sorokon akkor egy speciális játék veszi kezdetét. Megjelenik egy Rulett asztal és 12 zsetont tehetünk fel tétként. A speciális játék elején dől el, hogy hány speciális rulett pörgetésünk lesz a bónusz kör alatt. Ezután el kell helyeznünk a 12 zsetont a klasszikus rulett asztalon és indulhat a pörgetés. Minden pörgetés alatt ugyanazok a választások lesznek aktívak és attól függően, hogy hány pörgetést nyertünk egymás után külön mezőkben jelennek meg az eredmények. Nagy összegeket nyerhetünk, ha a rulettgolyó a megfelelő helyen áll meg.

Úgy gondoljuk, hogy összességében a Reely Roulett játékkombinációja egy lenyűgöző ötlet. Garantáltan nem fogunk unatkozni a pörgetések alatt, hiszen két különböző típusú játékban is részt vehetünk egyszerre. Ha megfeledkezünk a zavaró hang effektusokról, akkor mi biztosak vagyunk benne, hogy rengeteg szórakoztató élményben lesz részed a játék idő alatt. Ha sikerül a megfelelő stratégiát alkalmaznod és türelmes leszel, akár egy óriási nyereménnyel gazdagabban fejezheted be a játékot. Sok szerencsét kívánunk!

Játssz más rulettes online játékokat ingyen

Ez a weboldal sütiket használ a megjelenített tartalom minőségének javításának érdekében. A sütiket letilthatja, a böngésző beállítások menüjében. Ez az oldal csak 18 éven felülieknek szól.

Elfogadom