10 szabály, hogyan ne veszítsünk a ruletten

10 szabály, hogyan ne veszítsünk a ruletten

2019-09-02 00:00:00 - Braňo "Ace"

A rulett olyan szerencsejáték mint bármelyik más. Ez azt jelenti, hogy nem megfelelő döntések esetén, illetve ha nincs elég szerencséd, nagyon gyorsan lenullázhatod a pénztárcádat.

Elsősorban a kezdők, illetve azok a játékosok esnek áldozatául ennek a varázslatosan forgó keréknek, akik „csak szórakozásképpen” tévednek be a kaszinóba. Az okok különbözőek lehetnek. Nem ismerik a rulett szabályait, nincsenek tisztában az összes téteket illető lehetőséggel, túlzásba vitték az alkoholfogyasztást, csupán bármi gondolkodás nélkül szeretnének egy gyors játszmát, vagy egyszerűen nincs szerencséjük.

Legyen a vesztés mögött bármi, nincs oka annak, hogy te is elkövesd ezeket a hibákat. Nem feltétlenül érvényes a rulettre az, hogy midig veszítened kell. Nem állítjuk, hogy a kerék összes megforgatása nyerő lesz, de biztos, hogy nem kell minden alkalommal pénz nélkül hazamenned.

Rendszeresen és régóta játszunk rulettet az interneten és ez a játék a bankszámlánkon sosem mutatkozott meg negatívan. Lefektettünk azonban tíz szabályt, amelyet mindenkor betartunk és amelyben 100 %-ig megbízunk. Ezek nem holmi arantált tippek, trükkök, hogyan nyerj a ruletten. Sokkal inkább tippek gyűjteménye játékosoknak, amelyeket ha betartasz, jól szórakozol és még a pénztárcád sem ürül ki.

Semmi pánik

A pánikot hagyd meg máskorra. Annak semmi helye az asztalnál. Még akkor sem, ha éppen nem jön be a téted és nagyobb pénzt veszítesz. A hideg fejjel történő játék az alapja mindennek. Ne mutasd ki másoknak, hogy éppen valami összezavart téged. A logikus és a higgadt gondolkodás a játékban és az életben is nagyon fontos. Tanuld ezt meg.

Játssz logikusan

A logika mindenhol működik, tehát a rulettben is. Figyeld a statisztikákat és próbálj meg azok alapján játszani. Ha egymás után többször is fekete szín jön ki, nagy az esély arra, hogy a következő már piros lesz. Gondolkozz, hogy mely tétek a számodra kedvezőek és mikor éri meg kockáztatnod.

Ha rulett rendszerrel játszol, vidd is azt végig

A rulett rendszerekről már sokat beszéltünk. Vannak akik vakon bíznak bennük, mások teljesen elítélik őket. Érvényes azonban, hogy ha a játék során elkezded használni valamely rulett rendszert, akkor azt vidd is végig. Máskülönben a pénzedet biztosan elveszíted.

Elegendő tőke a banknál

A legnagyobb hiba úgy nekifogni a játéknak, hogy nincs elég tőke a banknál. Mindig legyen elegendő pénzed, mert függetlenül attól, hogy a jószerencsében, a sorsban vagy Istenben bízol-e, a statisztikát nem tudod becsapni. A statisztika azt mondja, hogy előbb vagy utóbb negatív sorozat fog következni. Ezt pedig csak az éli túl, akinek van elég tőkéje a következő tétek megtételéhez. Az a mondás járja, hogy ha 1 körben 1 zsetont játszol meg, akkor a bankban legalább 200 zsetonodnak kellene lennie.

Válaszd ki a megfelelő rulettet

A rulett nem tartozik azon kaszinói játékok közé, amelyben a kaszinó előnye sokkal nagyobb lenne, mint a játékosé. Azonban ügyelj arra, hogy ne játszd a rulett olyan verzióját, amelynél ez az előny esetleg mégis a kaszinó malmára thajtja a vizet. Például az amerikai rulett esetében két nulla van játékban, amely a mérleget jelentősen a kaszinó felé dönti. Nem látjuk tehát okát, hogy miért is kellene pont ezzel a típussal próbálkoznod. A francia vagy az európai rulett esetén csak egy nulla van a keréken. Válassz tehát olyan rulettet, amelynél alacsony a house edge. Itt többet is megtudhatsz a rulett típusainak eltéréseiről.

Fegyelem, szabd meg a határaidat

A fegyelem a játék alapköve. Ne hagyd, hogy az érzelmeid irányítsanak. Amennyiben veszítenél, úgy ne törekedj arra, hogy rögtön mindent visszanyerj, ha pedig besikerül egy nagyobb nyeremény, ne szórd azt szét azonnal nagy tétekkel. Inkább mindig járj a földön és legyenek előre megszabott határaid, amelyek elérésekor a játékot abbahagyod. Arra az esetre ha nyersz, és arra is ha veszítesz. Tartsd is be őket.

Csak jó nevű és értékelésű kaszinókban játssz

Úgy gondoltuk, hogy ezt az egyértelmű szabályt nem kell folyton elismételni. De a játékosokkal folytatott beszélgetések során rájöttünk, hogy igenis szükséges. Csak jó értékelésű, engedéllyel rendelkező kaszinókban játssz. Ne harapj rá azonnal a mesés bónuszokra és a kétes ajánlatokra. Az engedély elegendő garancia arra, hogy a betétjeid nem vesznek el és hogy a nagy nyeremények is kifizetésre kerülnek. Nem beszélve arról, hogy az engedéllyel rendelkező szolgáltatók is nagyon szép kaszinói bónuszokat kínálnak.

Először próbáld ki ingyenesen

Amennyiben kezdő vagy, esetleg ki akarnál próbálni egy új online rulett játékot, nincs rá ok, hogy az első próbálkozásod miért kellene, hogy pénzbe kerüljön. Az internet lehetővé teszi, hogy az összes rulett játékot ingyenesen, korlátok nélkül játszhasd. Tanulmányozd át a szabályokat, értsd meg a játék működését és csak azután rakj bele pénzt és kezd el élesben a játékot. Biztos, ami biztos.

Képezd magad

Meglepő? Képezni magadat azért, hogy játszhass? De így van. A rulett játékok folyamatosan fejlődnek, változnak, de még ha nem is lenne így, megéri tudni, hogyan játszd a játékot, hogyan fogj bele, hogyan nyerj és hogyan hagyd abba. Az interneten a játékosok megannyi közösségét találod, akik tanácsokat adnak és új dolgokat próbálnak ki. Csatlakozz hozzájuk és képezd magad. Segíteni fog neked.

Ne feledd, ez csak egy játék

Sosem felejtsd el, hogy a rulett csak egy játék, aamelynek a játszása során többé-kevésbé a szerencsére hagyatkozol. Nem létezik semmilyen garantált módszer a nyerésre! A szerencse forgandó és néha ki kell bírnod akár hosszabb időszakokat is nyeremények nélkül. Viszont ez könnyen megfordul, ezért nem kell miatta stresszelni. Sose vonj le fölöslegesen gyors következtetéseket. Nyugodj meg és minden újra rendben lesz.

Próbáljon ki egy kedvenc játékot ingyen
Francia rulett Roulette NetEnt Játszik
Multi wheel roulette Roulette Microgaming Játszik
Premium European Roulette Roulette Playtech Játszik

Ez a weboldal sütiket használ a megjelenített tartalom minőségének javításának érdekében. A sütiket letilthatja, a böngésző beállítások menüjében. Ez az oldal csak 18 éven felülieknek szól.

Elfogadom