d’Alembert Rulett stratégia

d’Alembert Rulett stratégia

2016-03-14 09:34:59 - Braňo "Ace"

A d’Alembert rulett szisztéma, melynek neve inkább hasonlít egy francia sajtmárkára, mint egy stratégia nevére, azoknak a játékosoknak ajánlott akik szeretnének biztonságosan játszani, komolyabb pénzbeli kilengések elszenvedése nélkül. A stratégia egy francia matematikus nevét viseli, Jean-Baptiste le Rond d’Alembert.

d’Alembert stratégia – főbb sajátosságok

A d’Alembert szisztéma rendkívül egyszerű. Elsőre, nagyon hasonló lehet a Martingale stratégiához, viszont itt azért vannak fontosabb különbségek. Ahogy azt már korábban is hangsúlyoztuk, ez a szisztéma alacsony kockázatvállalást igényel, ezért biztonságosabban tudjuk alkalmazni.

A stratégia alapja, hogy csupán kettős kimenetelű eredményre helyezzünk el téteket. (Általában ez a piros/fekete, páros/páratlan variáció). Egyszerűen tedd meg a téted, ne változtass a megtett kimenetelen csak a tét értékén módosíts.

Kockáztass egy egységnyi összeget. Ha veszítesz, válaszd ugyanazt a kimenetelt és adj hozzá még egy egységnyit a tétedhez. Amikor sikerül nyerned, vonj le a tétedből egy egységet. Igaz mennyire egyszerű? Alacsony kockázat és nagyon jó esélyeket biztosít ez a stratégia az egyenlegünk biztonságos növeléséhez.

Konkrét példa – d’Alembert Szisztéma

A legjobb módja annak, hogy elmagyarázzuk a stratégia lényegét az, ha egy konkrét példán keresztül mutatjuk be a lépéseket.

  • ● Kockáztass 1 egységnyi tétet a rulett játékon a fekete színre. Kimenet: 1 Veszteség.
  • ● Kockáztass 2 egységnyi tétet a rulett játékon a fekete színre. Kimenet: 3 Veszteség
  • ● A következő körben, a tét 3 lesz és újra veszítesz. Kimenet: 6 Veszteség.
  • ● Kockáztass 4 egységnyi tétet és ezúttal nyersz. Még mindig veszteségben vagy, de már csak 2 egységgel.
  • ● Kockáztass 3 egységet. Tételezzük fel, hogy ezúttal nyersz, így már +1 egység nyereményed van.
  • ● Kockáztass 2 egységet. Újra nyersz, így már +3 egység a nyereményed, viszont a nyerések és a vesztett körök száma megegyezik.

A d’Alembert stratégia hátrányai

Mint, bármely más rulett stratégia esetén, a d’Alembert stratégiának is megvannak a hátrányai. Nagyobb kezdő egyenlegre van szükséged és nagyon sok türelemre. Sajnos, mint más stratégiák alkalmazása esetén is, a d’Alembert lépéseit alkalmazva is lehet negatív eredményed. Egy hosszabb szerencsétlen széria esetén, számolnod kell az egyenleged csökkenésével. Természetesen, rajtad áll mennyit kockáztatsz, mindig csak annyi téttel kezdj amennyit megengedhetsz magadnak. A nagyobb bukószéria itt is elkerülhetetlen, viszont csakis rajtad áll, hogy ez pénzügyileg mennyire lesz rád hatással.

Világszinten, a d’Alembert játék stratégia nagyon ismert és népszerű. Alkalmi rulett játékosok szokták a leginkább használni, főleg azok akik nagyon kényesen vigyáznak az egyenlegük mozgására. A stratégia alkalmazásával, ezen típusú játékosok jobban tudják kontrollálni a pénzügyi és kockázati változásokat. Azt ajánljuk, hogy más stratégiákkal együtt használd a d’Alembert szisztémát a maximális siker eléréséhez.

Próbáljon ki egy kedvenc játékot ingyen
Francia rulett Roulette NetEnt Játszik
Multi wheel roulette Roulette Microgaming Játszik
Premium European Roulette Roulette Playtech Játszik

Ez a weboldal sütiket használ a megjelenített tartalom minőségének javításának érdekében. A sütiket letilthatja, a böngésző beállítások menüjében. Ez az oldal csak 18 éven felülieknek szól.

Elfogadom