A Parlay rulett stratégia

A Parlay rulett stratégia

2015-06-29 09:54:36 -

Egyes kifinomult rendszerek megkövetelik a valódi koncentrációt és a történések leírását - röviden szólva ezek olyan stratégiák, melyekre összpontosítani kell. De most ezeknek a rendszereknek az ellenkezőjéről esik szó: a Parlay rendszerről.

Ez egy rendkívül egyszerű, ugyanakkor alapvetően agresszív szisztéma. A Parlay más rendszerekhez viszonyítva jobban függ a szerencsétől, ugyanakkor a nagyobb kockázatott nagyobb nyereményekkel díjazza. Így csak Öntől függ, hogy használja-e.

A stratégia története

A legenda szerint egy játékos (akinek a neve mára feledésbe merült) betért a kaszinóba rulettezni. Egy színre tett tétet, amikor - a csinos krupiéhölgy megragadta a tekintetét. Innentől csak testének csodás vonalait bámulta, majd négy kör elteltével meglepődve látta, hogy az eredeti tétje sokszorosát nyerte meg.

Ennek oka, hogy az általa megjátszott szín sorozatban többször is kijött. Ekkor felismerte, hogy annak a valószínűsége, hogy ugyanaz a szín a ruletten többször is kijöjjön, elég magas, más szóval a nyerő tétet nem kell sokszor módosítani. Összefoglalva, minden nagy ötlet mögött egy hölgy áll.

A Parlay rendszer alapelve

A rendszer lényege rendkívül prózai. Az első játékban a kiválasztott összeget egy 1:1 arányban fizető lehetőségre kell tenni. Ez lehet piros/fekete, páros/páratlan vagy magas/alacsony. Ha megnyerte a tétet, tegye fel a dupláját (azaz az eredeti tétet és a nyereményét).

A játszott széria hossza Öntől függ, de javasoljuk, hogy 4 nyerést követően hagyja abba. Annak valószínűsége, hogy az Ön által megjátszott tét ötödik alkalommal is kijön, rendkívül alacsony. Nem kell megbánnia, hogy kilépett, hiszen mostanra az eredeti tét 16-szorosával rendelkezik. Ha veszít, kezdje elölről a minimum téttel.

Példa

Tét Eredmény Nyeremény összege
1. tét: 2 € a feketére az eredmény fekete - Ön nyert + 2 €
2. tét: 4 € a feketére az eredmény fekete - Ön nyert + 4 €
3. tét: 8 € a feketére az eredmény fekete - Ön nyert + 8 €
4. tét: 16 € a feketére az eredmény fekete - Ön nyert + 16 €

A stratégia hátrányai

Erről már esett szó. A többi stratégiához viszonyítva nagyobb szerepe van a véletlennek (szerencse, megérzés stb.). Ezért ez a stratégia kockázatos és csak egyéb rendszerek kiegészítéséül használható.

Összefoglaló

AZ agresszív stratégiák akkor hasznosak, ha pl. egy rulettversenyen vesz részt. Ha csak egy nap áll rendelkezésre és nem akarja fejben tartani a komplex rendszereket, akkor a Parlay stratégia az ideális megoldás. De ez attól is függ, hogy mennyire sikeresen tudja meglovagolni a nyerő szériákat. Siker esetén igazán csinos összegre tehet szert. Tegyen egy próbát!

Próbáljon ki egy kedvenc játékot ingyen
Francia rulett Roulette NetEnt Játszik
Multi wheel roulette Roulette Microgaming Játszik
Premium European Roulette Roulette Playtech Játszik

Ez a weboldal sütiket használ a megjelenített tartalom minőségének javításának érdekében. A sütiket letilthatja, a böngésző beállítások menüjében. Ez az oldal csak 18 éven felülieknek szól.

Elfogadom