A Grisio VIP Club névjegye

A Grisio VIP Club névjegye

A Grisio VIP Club egy nemzetközi cég, amely játékosokból, és az iGaming üzleti szféra profrsszionális tagjaiból épül fel. Rendszeresen tesztelünk ruletteket, blackjacket, játékgépeket, és egyéb kaszinó játékokat. Közösen értékeljük ki az Európai online kaszinók egyedi ajánlatait.

A játékosok elsősorban a játékok sokféleségét, a játszhatóságot, felhasználói felületet, ügyfélszolgálatot, a játék irányíthatóságát, és a játék általános benyomását értékelik. Szakembereink másrészről megvizsgálják a játék biztonságosságát, a márka hitelességét, és a nyújtott szolgáltatásokat. Majd a legjobb eredményeket elérteket a nagyközönség előtt jelentik be.

A portált a Grisio Ltd. működteti, amely bejegyzett irodával rendelkezik a Seychelle-szigeteken. Több információért keresse fel a www.grisio.com honlapot. A szerkesztői csapat tagjai: Emilio Valiota, Jack "Gamblestar", Stipe Brnas, Shala Zobi, és sok más alkalmi közreműködő. Minden itt közzétett tartalom jogvédett.

Próbáljon ki egy kedvenc játékot ingyen
Francia rulett Roulette Net Entertainment Játszik
Multi wheel roulette Roulette Microgaming Játszik
Premium European Roulette Roulette Playtech Játszik

Ez a weboldal sütiket használ a megjelenített tartalom minőségének javításának érdekében. A sütiket letilthatja, a böngésző beállítások menüjében. Ez az oldal csak 18 éven felülieknek szól.

Elfogadom