Multi wheel roulette

Multi wheel roulette


Kiértékelve a Grisio VIP Clubáltal Microgaming
Játéktípus Asztali kaszinó játék
Képarány 4:3
Visszatérítés a játékosnak 96 - 97%
Játék célközönsége haladó és tapasztalt játékosok
Játék jellemzői Maximum 8 rulettkerék, asztal kiosztásának változtatása, különleges tétek, versenypálya, játékstatisztikák, automatikus játék

Annak ellenére, hogy a rulett az egyik legkonzervatívabb játék típus, az innovációkat mégis örömmel fogadjuk. A Microgaming éppen egy ilyen újítást vezetett be a Multi Wheel Roluette játékában.

Új, gyorsabb és szórakoztatóbb játék

Alapjába véve ez a játék klasszikus rulett, amelyben az Európai rulett játék szabályai érvényesek. A különbség abban áll, hogy ellentétben más játékokkal, itt egyszerre akár 8 rulett kerék eredményeire fogadhatunk. Ki kell próbálnod, ahhoz, hogy lásd, egy ilyen egyszerű változás mennyire megnöveli a játék dinamikáját és természetesen a nyereményeket is.

Csak rajtad áll hogyan játszol. Nem szükséges egyszerre mind a 8 keréken játszanod. Tetszésed szerint kiválaszthatod az aktív kerekek számát. Egyszerűen kattints a kiválasztott kerékre és máris aktiváltad.

Egy rulett játék lenyűgöző grafikával

A Microgaming egy nagy múltú, tapasztalt játékszolgáltató és sosem tesz fel mindent egy lapra. Ebben az esetben sem hagyatkozott pusztán kerekek számára, hanem minden apró részletre figyelt, mivel a fejlesztők jól tudják, hogy a tapasztalt játékosoknak a grafikai hatások és a különböző játékopciók is egyaránt fontosak.

A vizuális megjelenés valóban remekül kidolgozott, semmilyen panaszra nem adhat okot. A grafika kellemes és mellőzi a felesleges animációs effektek. Itt láthatunk egy remek példát arra, hogy a Microgaming valóban mindenre figyel. Amikor az összes kerek forog a golyók pörgése sosem egyforma. Ez egy apró részlet, amely élvezetesebbé teszi az egész játékot. A hanghatások szintén kiválóak, a háttérzene diszkrét, az effektek nem ismétlődőek és pozitív játék környezet teremtenek.

A játék különböző opciói is figyelemre méltóak. Amennyiben egy tapasztalt játékos vagy, akkor itt mindent megtalálhatsz amit csak szeretnél. A játék számos beállítási lehetőséget kínál (például kiválaszthatod az asztal színét) és természetesen a népszerű versenypálya speciális fogadásait is megtalálhatod. Egy játék sem lehet teljes a hagyományos statisztikák nélkül. Ha egy rulett rendszer alapján játszol itt minden fontos adatot megtalálhatsz, ami segíthet, hogy a legtöbbet hozd ki a stratégiádból.

Próbáld ki a Multi Wheel Roulette játékot ingyen

A Multi Wheel Roulette játékot leginkább a tapasztalt játékosoknak ajánljuk. A több rulett kerék természetesen nagyobb kockázatot jelent, a megfelelő pénzügyi egyensúly fenntartása pedig nagyon fontos. Éppen ezért, ha a kezdő játékos vagy azt tanácsoljuk, hogy először próbáld ki a Multi Wheel Roulette játékot ingyen. Így lehetőséged lesz arra, hogy megismerkedj a játék menetével és elkerüld a felesleges kockázatokat. Amint magabiztosnak érzed magad, akár valós pénzben is szerencsét próbálhatsz. Jó szórakozást kívánunk hozzá!

Játssz más rulettes online játékokat ingyen
Az európai rulett Roulette Net Entertainment Játszik
Premium Roulette Pro Roulette Playtech Játszik
Francia rulett Roulette Net Entertainment Játszik
Multi wheel roulette Roulette Microgaming Játszik
Premium European Roulette Roulette Playtech Játszik
Amerikai rulett Roulette Net Entertainment Játszik
Rulett (professzionális sorozat) Roulette Net Entertainment Játszik

Ez a weboldal sütiket használ a megjelenített tartalom minőségének javításának érdekében. A sütiket letilthatja, a böngésző beállítások menüjében. Ez az oldal csak 18 éven felülieknek szól.

Elfogadom