Amerikai rulett

Amerikai rulett


Kiértékelve a Grisio VIP Clubáltal Net Entertainment
Játéktípus Asztali kaszinó játék
Képarány 4:3 (640x480 és 1024x768 felbontásokra optimalizálva)
Visszatérítés a játékosnak 94,74%
Minimum tét 1 €
Maximum tét 500 €
Játék célközönsége A rulett amerikai verzióját kedvelő új és haladó játékosok
Játék jellemzői Forró és hideg számok, dinamikus hirdetőtábla, versenypálya, játékstatisztikák, kedvenc tétek, automatikus játék

A két zöld rekeszes (egy és két nullás) amerikai rulettnek minden online kaszinóban ott a helye. Mind tudjuk, hogy az amerikai rulettben a megtérülés valamivel kisebb, de még ezzel együtt is számos játékos kedveli a játék e változatát.

A Net Entertainment amerikai rulettje most új (az európai és francia rulettéhez hasonló) dizájnnal, megnyerő megjelenéssel, és intuitív vezérléssel várja játékosait. A mutatós információs panel (billboard / hirdetőtábla) minden, a játék egyes fázisaihoz szükséges információt kijelez. A táblán az előző 15 kör eredményei, 4 forró és 4 hideg szám is látható. A játék egyik nagy előnye a hasznos elemleírások, melyek az egeret az egyes fogadási opciók felett tartva jelennek meg. Így a játékos mindig ismeri jelenlegi tétjeit, a lehetséges nyereményeket, valamint a játék és az asztal határait.

Minden, a kaszinókban megszokott tét elérhető. Az alap asztali téteken kívül egy racetrack (versenypálya) is rendelkezésre áll, mellyel a játékos a rulettkerék szomszédos rekeszeire fogadhat. A haladó játékosoknak hasznára lesz a játékstatisztikákat grafikon formájában megjelenítő panel is, valamint a kedvenc tétkombinációk mentésének lehetősége a következő körre.

Az amerikai rulett dizájnja az online játékok minden előnyét ötvözik egy valódi kaszinó hangulatával. A játékélményt hangos értesítők is fokozzák.

Játsszon a(z) Amerikai rulett játékkal valós pénzért a(z) Unibet online kaszinóban.
Játsszon és nyerjen
Játssz más rulettes online játékokat ingyen
Az európai rulett Roulette Net Entertainment Játszik
Premium Roulette Pro Roulette Playtech Játszik
Francia rulett Roulette Net Entertainment Játszik
Multi wheel roulette Roulette Microgaming Játszik
Premium European Roulette Roulette Playtech Játszik
Amerikai rulett Roulette Net Entertainment Játszik
Rulett (professzionális sorozat) Roulette Net Entertainment Játszik

Ez a weboldal sütiket használ a megjelenített tartalom minőségének javításának érdekében. A sütiket letilthatja, a böngésző beállítások menüjében. Ez az oldal csak 18 éven felülieknek szól.

Elfogadom